09/02/2016

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Οι κύριοι Ευγένιος Γκέραρντς και Μανώλης Παπαδάκης, θα διοργανώσουν και φέτος το κορυφαίο ποδοσφαιρικό camp της Ελλάδας το Eugenios Gerards Soccer Camp.
Μαζί τους θα είναι οι προπονητές Χουάν Ραμόν Ρότσα, Κώστας Ταράσης, Βαγγέλης Σάμιος, Σταύρος Λέτσας, Άρης Κυριαζής και πολλοί ακόμα πτυχιούχοι προπονητές και γυμναστές.

evgenios-gerardsΦιλοσοφία του camp είναι η εκπαίδευση των μικρών ποδοσφαιριστών με σωστή προσέγγιση στις τεχνικές δεξιότητες με έναν ευχάριστο, διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο. Επίσης, σκοπός του είναι να μεταδώσει ιδέες, γνώσεις και νέες τεχνικές σχετικά με την ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου, με στόχο την συμμόρφωση όλων σε ένα ακόμα πιο υγιές περιβάλλον εκπαίδευσης των παιδιών στις Ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες.
Η Ιστορία Του Gerards Camp
Το καμπ άρχισε να διοργανώνεται από τον κύριο Ευγένιο Γκέραρντς το καλοκαίρι του 2004 και φέτος θα είναι το 14ο. Οι πόλεις που είχαν φιλοξενήσει το camp τα προηγούμενα χρόνια ήταν το Ηράκλειο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, η Πάτρα, ο Βόλος και η Αθήνα, όπου πάρα πολλά παιδιά, αγόρια και κορίτσια από όλη την Ελλάδα και Κύπρο έκαναν προπόνηση υπό τις οδηγίες του κύριου Γκέραρντς και των συνεργατών του. Στο camp όλα αυτά τα χρόνια έχουν διδάξει πάνω από 70 προπονητές από όλη την Ελλάδα!
Από το καλοκαίρι του 2010 διοργανώνεται σε συνεργασία με τον κύριο Γκέραρντς από τον Μανώλη Παπαδάκη.

 

Μοιραστείτε το: