09/02/2016

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

 

evgenios-gerardsΦιλοσοφία του camp είναι η εκπαίδευση των μικρών ποδοσφαιριστών με σωστή προσέγγιση στις τεχνικές δεξιότητες με έναν ευχάριστο, διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο.

Επίσης, σκοπός του είναι να μεταδώσει ιδέες, γνώσεις και νέες τεχνικές σχετικά με την ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου, με στόχο την συμμόρφωση όλων σε ένα ακόμα πιο υγιές περιβάλλον εκπαίδευσης των παιδιών στις Ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες.

 

Η Ιστορία του Gerards Camp

Το camp άρχισε να διοργανώνεται από τον Ευγένιο Γκέραρντ το καλοκαίρι του 2004 και φέτος θα είναι το 15ο. Εδώ και 15 χρόνια έχει φιλοξενηθεί σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, όπου πάρα πολλά παιδιά, αγόρια και κορίτσια έκαναν προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ευγένιου Γκέραρντ και των συνεργατών του.

Στο camp όλα αυτά τα χρόνια έχουν διδάξει αρκετοί προπονητές οι οποίοι είναι αναγνωρισμένοι με τεράστια εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Από το καλοκαίρι του 2010 διοργανώνεται από τον Μανώλη Παπαδάκη ο οποίος συνεχίζει το έργο του Μεγάλου Ευγένιου Γκέραρντ.

 

 

 

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας. Για την εγγραφή σας στο Camp είναι υποχρεωτική η αποδοχή τους. Εναλλακτικά στείλτε email στο info@gerardscamp.com. Περισσότερα
ΑΠΟΡΡΙΨΗΑΠΟΔΟΧΗ