13/02/2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για το πρόγραμμα του Camp 2017

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει

Τα Παιδιά θα χωριστούν σε 3 τμήματα και σε κάθε τμήμα θα υπάρχουν 3 υποομάδες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν όλες τις νέες τάσεις εκπαίδευσης οι οποίες εφαρμόζονται στις καλύτερες ακαδημίες. Το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει ως στόχο την διασκέδαση και την εκπαίδευση ώστε να δώσει στα παιδιά ερεθίσματα για να συνεχίσουν να τα σκέφτεται ακόμα και όταν τελειώσει το camp.
Θα γίνονται τρεις κύκλοι προπονήσεων καθημερινά των 50 λεπτών με ενδιάμεσο διάλειμμα των 20 λεπτών.

Το Eugenios Gerards Soccer-Camp, για άλλη μια χρονιά θα έχει την χαρά να είναι κοντά στα παιδιά , μοιράζοντας τεχνογνωσία, εμπειρίες ,διασκέδαση & πολιτισμό.
Η δομή των προπονητικών μονάδων με ενεργητικά & παθητικά διαλείμματα ανάμεσα στην ροή των ασκήσεων & των διδακτικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών εξασφαλίζει την ψυχική & σωματική τους υγεία. Το ασκησιολόγιο σεβόμενο της αρχές που καθορίζονται από την ηλικιακή τους κατηγορία & αναπροσαρμόζοντας τις επιβαρύνσεις του, πετυχαίνει να κάνει στα παιδιά την κούραση της προπόνησης… ΔΙΨΑ για ακόμα περισσότερο παιχνίδι ,για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση!….. Σε λίγες μέρες “πιστοί” στο ραντεβού μας!

Η τεχνική είναι απαραίτητη, ώστε ο παίκτης να μπορεί να ελέγχει την μπάλα και το σώμα του. Σε αυτήν την κατηγορία θα γίνεται εκπαίδευση ατομικής τεχνικής από τον Μανώλη Παπαδάκη, όπως επίσης εκπαίδευση στις πάσες και στα σουτ.
Σε αυτήν την κατηγορία η εκπαίδευση θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστική καθώς περιλαμβάνει αρκετά παιχνίδια όπως 1v1, 2v2, 3v3, 4v4 5v5, 6v6, 7v7, 8v8. 9v9.
Σε αυτήν την κατηγορία η εκπαίδευση έχει ως στόχο την σταθεροποίηση του κορμιού με ασκήσεις ισορροπίας, ιδιοδεκτικότητα, διάφορα παιχνίδια. Σκοπός είναι η σταθεροποίηση του κορμιού και σωστή του στάση.

 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Θα δημιουργηθεί ξεχωριστό τμήμα για τερματοφύλακες με εξιδεικευμενους προπονητές τερματοφυλάκων.

Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο 30 λεπτά πριν την έναρξη των προπονήσεων.

Μοιραστείτε το: