13/02/2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει

Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν όλες τις νέες τάσεις εκπαίδευσης οι οποίες εφαρμόζονται στις καλύτερες ακαδημίες. Το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει ως στόχο την διασκέδαση και την εκπαίδευση ώστε να δώσει στα παιδιά ερεθίσματα για να συνεχίσουν να τα σκέφτεται ακόμα και όταν τελειώσει το camp.

Τα Παιδιά θα χωριστούν σε τμήματα  ανάλογα την ηλικία τους.

Θα γίνονται τρεις κύκλοι προπονήσεων καθημερινά των 45 λεπτών με ενδιάμεσο διάλειμμα των 20 λεπτών.

 

Το Eugenios Gerards Soccer-Camp, για άλλη μια χρονιά θα έχει την χαρά να είναι κοντά στα παιδιά , μοιράζοντας τεχνογνωσία, εμπειρίες ,διασκέδαση & πολιτισμό.

Η δομή των προπονητικών μονάδων με ενεργητικά & παθητικά διαλείμματα ανάμεσα στην ροή των ασκήσεων & των διδακτικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών εξασφαλίζει την ψυχική & σωματική τους υγεία. Το ασκησιολόγιο σεβόμενο τις αρχές που καθορίζονται από την ηλικιακή τους κατηγορία & αναπροσαρμόζοντας τις επιβαρύνσεις του, πετυχαίνει να κάνει στα παιδιά την κούραση της προπόνησης… ΔΙΨΑ για ακόμα περισσότερο παιχνίδι ,για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση!….. Σε λίγες μέρες “πιστοί” στο ραντεβού μας!

Η τεχνική είναι απαραίτητη, ώστε ο παίκτης να μπορεί να ελέγχει την μπάλα και το σώμα του. Σε αυτήν την κατηγορία θα γίνεται εκπαίδευση ατομικής τεχνικής από τον Μανώλη Παπαδάκη, όπως επίσης εκπαίδευση στις πάσες και στα σουτ.
Σε αυτήν την κατηγορία η εκπαίδευση θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστική καθώς περιλαμβάνει αρκετά παιχνίδια όπως 1v1, 2v2, 3v3, 4v4 5v5, 6v6, 7v7, 8v8. 9v9.
Σε αυτήν την κατηγορία η εκπαίδευση έχει ως στόχο την σταθεροποίηση του κορμιού με ασκήσεις ισορροπίας, ιδιοδεκτικότητα, διάφορα παιχνίδια. Σκοπός είναι η σταθεροποίηση του κορμιού και σωστή του στάση.

 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Όσον αφορά τους τερματοφύλακες θα δημιουργηθεί ξεχωριστό τμήμα για τερματοφύλακες με εξιδεικευμενους προπονητές τερματοφυλάκων.

Επίσης θα λαμβάνουν μέρος και στις άλλες προπονητικές μονάδες ώστε να συμμετέχουν από όλα τα στάδια εκπαίδευσης.

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας. Για την εγγραφή σας στο Camp είναι υποχρεωτική η αποδοχή τους. Εναλλακτικά στείλτε email στο info@gerardscamp.com. Περισσότερα
ΑΠΟΡΡΙΨΗΑΠΟΔΟΧΗ