22/01/2016

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Οι προπονητές μας και φέτος, εμπνέουν…

Αυτοί είναι οι προπονητές για Αθήνα και Πάρο!
 
Κάθε χρόνιο προσπαθούμε να παρέχουμε στα παιδιά υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης από κορυφαίους προπονητές – παιδαγωγούς της Ελλάδας, μερικοί από τους οποίους έχουν τεράστια γνώση και εμπειρία στην ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου.
 
Φέτος οι προπονητές που θα στελεχώσουν το 15o Eugenios Gerards Soccer Camp θα δώσουν ακόμα περισσότερη έμφαση στην σωστή και ουσιαστική προπόνηση ανά ηλικία στοχεύοντας ταυτόχρονα στην διασκέδαση και στην μάθηση μαζί.
Το φετινό camp θα είναι ακόμα καλύτερο και με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στις προπονητικές μονάδες ,θα εστιάσουμε ακόμα περισσότερο στην ατομική εκμάθηση. Εξάλλου αυτό το έχουμε αποδείξει καθώς παραμένουμε σταθεροί στην φιλοσοφία και για αυτό είμαστε η πρώτη επιλογή των παιδιών και των γονιών.
 
Καταφέραμε και φέτος να συγκεντρώσουμε μαζί , μερικούς από τους καλύτερους προπονητές. Αυτό μας γεμίζει με τιμή, αυτοπεποίθηση και χαρά γιατί είμαστε σίγουροι ότι αυτό που προσφέρουμε στα παιδιά είναι αληθινό!
 
Στην Αθήνα 3-7 Ιουλίου και στο γήπεδο Fous De Foot θα είναι μαζί μας οι κύριοι Σαμαράς Ιωάννης, Χουάν Ραμόν Ρότσα , Σάμιος Βαγγέλης τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ, Κυριαζής Άρης , Παπαδάκης Βασίλης και Σίσκος Χρήστος από την ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ , Παπαδάκης Μιχάλης , Θωμάκος Γιώργος, Σωτήρχος Γιάννης, Πετρόπουλος Νίκος, Ρόκας Δήμος ενώ οι τερματοφύλακες θα προπονηθούν από τον Λάππα Βαγγέλη και Μπαρτζώκα Παναγιώτη προπονητή τερματοφυλάκων της ακαδημίας ΑΕΚ. Πάνω από δέκα προπονητές ακόμα θα είναι μαζί μας οι οποίοι θα πλαισιώσουν το team.
 
Όσον αφορά για την Πάρο 10-14 Ιουλίου στο στάδιο Παροικιάς θα είναι μαζί μας και ο κύριος Κωφίδης Σάββας όπως επίσης και κύριοι Σαμαράς Ιωάννης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Κυριαζής Άρης, Λέτσας Σταύρος, Σίμος Γιώργος και Μπέκας Βαγγέλης από την ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ , Παπαδάκης Μιχάλης , Ρόκας Δήμος ενώ οι τερματοφύλακες θα προπονηθούν από τον Λάππα Βαγγέλη. Στο νησί θα ενσωματωθούν ακόμα 3 προπονητές από τοπικές ακαδημίες της Πάρου οι οποίοι θα πλαισιώσουν το team των προπονητών.
 
Υπεύθυνος οργάνωσης είναι ο προπονητής Μανώλης Παπαδάκης ο οποίος έχει ως στόχο και φέτος , να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο το επίπεδο προπόνησης στο καμπ και να προσφέρει σε κάθε παιδί υψηλού επιπέδου παροχές έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από την συμμέτοχη του σε ένα τόσο σπουδαίο ποδοσφαιρικό γεγονός.
Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας. Για την εγγραφή σας στο Camp είναι υποχρεωτική η αποδοχή τους. Εναλλακτικά στείλτε email στο info@gerardscamp.com. Περισσότερα
ΑΠΟΡΡΙΨΗΑΠΟΔΟΧΗ