16ο Eugenios Gerards Soccer Camp ΕΛΙΑ 2019

Η περιφέρεια Κρήτης στηρίζει και συμμετέχει ως ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ της εκδήλωσης η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός στην Ελλάδα καθώς έχει ξεκινήσει από 16 χρόνια και έχει αγαπηθεί από εκατοντάδες παιδιά.  Συνδιοργάνωτης είναι επίσης και ο Α.Ο. ΡΩΜΑΝΟΣ ομάδα του Α τοπικού της Ελιάς πεδιάδος. Επίσης υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Χερσονήσου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελιάς. Τέλος το camp θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηρακλείου

Ανακοίνωση

Το δημοφιλέστερο και το ιστορικότερο ποδοσφαιρικό camp της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί για 16η συνεχόμενη χρονιά!

Φέτος θα πραγματοποιηθεί ξανά στην Κρήτη και για πρώτη φορά στην Ελιά…!!! Ο Ευγένιος Γκέραρντς κατοικούσε στην Ελιά από το 1997 και είναι το χωριό το οποίο αγάπησε και αγαπήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής και απολάμβανε την κάθε στιγμή.

Εκεί λοιπόν θα πραγματοποιηθεί η φετινή γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου από τις 25 έως τις 29 Ιουνίου 2019 και συγκεκριμένα στο δημοτικό γήπεδο το οποίο είναι η έδρα της τοπικής ομάδαςΑ.Ο. ΡΩΜΑΝΟ. Οι ώρες των προπονήσεων θα είναι απογευματινές και θα αρχίζουν στις 17.30.

Το camp άρχισε να διοργανώνεται από τον Ευγένιο Γκέραρντς το καλοκαίρι του 2004. Όλα αυτά τα χρόνια έχει φιλοξενηθεί σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας όπως Ηράκλειο, Χανιά , Ρέθυμνο, Αθήνα, Πάτρα, Βόλο και Πάρο.

Έχει ξεχωρίσει από την πρώτη χρονιά τόσο για τις υπηρεσίες του, όσο για τον τρόπο προπόνησης και μεθοδολογίας αλλά και για τον σεβασμό προς το άθλημα. Έχει βοηθήσει αρκετά στην βελτίωση του παιδικού ποδοσφαίρου στην χώρα μας και συνεχίζει να προσφέρει, γεμίζοντας τα παιδιά με χαμόγελα, διασκέδαση, παιχνίδι, αλλά και με γνώσεις.

Το παρόν θα δώσουν αρκετοί προπονητές οι οποίοι ανήκουν σε ακαδημίες ομάδων της SUPER LEAGUE με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου και επίσης άνθρωποι οι οποίοι έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως οι κύριοι Χουάν Ραμόν Ρότσα και Σάββας Κωφίδης.

Υπεύθυνος οργάνωσης είναι ο κύριος  Μανώλης Παπαδάκης ο οποίος είναι προπονητής παιδικού ποδοσφαίρου από το 2004 και αυτήν την περίοδο είναι βασικό στέλεχος στο team της ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ως προπονητής επιδεξιότητας της τεχνικής (Soccer Skills).

Το camp είναι ελεύθερο και μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά από όλη την Κρήτη και γενικότερα την Ελλάδα με έτος γέννησης από το 2005 έως το 2013 είτε αγωνίζονται σε κάποια ομάδα είτε όχι.

Για πληροφορίες – εγγραφές καλέστε στο 6941571901 ή επισκεφθείτε το site μας : www.gerardscamp.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *